Teambuilding

Wil je met (een deel van) je bedrijf aandacht besteden aan teambuilding of een dagje vergaderen afwisselen met een leuke activiteit? Of gewoon een leuk bedrijfsuitje organiseren? Bij 'Tussen de Schapen' kun je voor al deze onderdelen terecht.

Gezamenlijk aan één werkstuk werken

Het is een uitdaging om met een team een gezamenlijk werkstuk te maken van mozaïek. Dit is geschikt voor vrouwen én mannen. Het kan een tafelblad zijn, een bank voor binnen of buiten, een bord voor aan de wand. Het werkstuk is een blijvende herinneringen aan een dag samenwerken. Je werkt in groepjes en hebt elkaar nodig om te komen tot een mooi resultaat. Je stemt af, stimuleert elkaar, helpt elkaar en rollen worden verduidelijkt.

Het kan zijn dat je als team meer diepgang zoekt dan alleen werken aan een gezamenlijk werkstuk. Dan schakelen we een professionele trainer in. De trainer inventariseert vooraf de wensen en stelt doelen en verbeterpunten vast. Tijdens de activiteit wordt hier gericht aan gewerkt. Neem gerust contact op voor meer informatie. Hiernaast rechts een video over een samenwerkingsproject.

Vergaderen combineren, of gewoon een leuk bedrijfsuitje?

Een dag nodig om met je bedrijf activiteiten en plannen op een rijtje te zetten zodat je weer een tijd vooruit kunt? Dan is een dag op een andere locatie een uitkomst. En als die dag op platteland kan 'Tussen de Schapen', weilanden en op boerderijen in buurtschap Zuuk bij Epe dan is inspiratie snel aanwezig!

Een dag met het team kan meer opleveren als er tijd is om ongedwongen te praten en iets te doen. Dit geeft ruimte voor nieuwe ideeën en kan het team een extra stimulans geven. Er worden bij 'Tussen de Schapen' activiteiten aangeboden die geschikt zijn ter afwisseling van het hoofd- en denkwerk.  Kijk voor de mogelijkheden bij Workshops

Een bezoek aan Tussen de Schapen is ook heel geschikt als bedrijfsuitje. Wij bieden maatwerk. De prijs is afhankelijk van de workshops die u kiest. Meer hierover weten? Neem dan contact op.