Algemene voorwaarden

Tussen de Schapen, onderdeel van Tendens Educatief

Tussen de schapen is een onderdeel van Tendens Educatief

Tendens Educatief is een eenmanszaak gevestigd op het Koepad 22 8161 RZ te Epe

Garantie

De garantie dekt geen defecten of breuken die zijn veroorzaakt door misbruik of andere acties die leiden tot ongerechtvaardigde beschadiging van het artikel.

 

Verzenden

Alle bestellingen worden verzonden via KPN post

Ruilen en Retourneren

Tussen de Schapen biedt je de mogelijkheid om binnen 30 dagen online gekochte artikelen  te ruilen  en / of te retourneren

Prijs

Al onze prijzen zijn aangegeven in euro's en inclusief BTW.  De enige bijkomende kosten zijn verzendkosten. Verzendkosten worden toegevoegd aan het uiteindelijke bedrag.  Bij bestellingen boven € 30,00 worden geen verzendkosten berekend.  

 

Bestellingen

Het aan- en verkoopcontact wordt geacht te zijn geformaliseerd op het moment van ontvangst van de betaling door Tussen de Schapen. 
Zij kan geen bestellingen in behandeling nemen als deze onjuist en onvolledig zijn of als de betaling niet is ontvangen.  

 

Onmogelijkheid van levering

Alle bestellingen worden verzonden via KPN post.  Als het niet lukt om uw bestelling af te leveren, laat de vervoerder een ontvangstbewijs achter en ligt het pakket gedurende een periode van 10 dagen in de delegatie.  Na de periode van 10 dagen gaat de zending terug naar Tussen de Schapen.

 

Retourneren en Ruilen 

Tussen de Schapen biedt je de mogelijkheid om online gekochte artikelen te ruilen en / of te retourneren Na ontvangst van je bestelling heb je 30 dagen de tijd om de door producten te ruilen en / of te retourneren. 

Neem voordat je je bestelling terugstuurt contact met ons op via: info@tussendeschapen.nl
De kosten voor het terugsturen van het product zijn voor rekening van de klant, behalve in het geval van een kapot product of als het product niet overeen komt met de gekochte bestelling.  
De terugbetaling van het aankoopbedrag vindt plaats op dezelfde manier als waarmee de betaling in de kortst mogelijke tijd is gedaan, vanaf de ontvangst van het product, nadat de retourzending is onderzocht en geaccepteerd.
Tussen de Schapen behoudt zich het recht voor om retourneren die na de deadline zijn meegedeeld of verzonden, of items die niet in dezelfde staat zijn als waarin ze zijn ontvangen, te weigeren.
Tussen de Schapen aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de gevolgen van mogelijke vertragingen in de levering, die niet te wijten zijn aan haar inzet. 

 

Verzenden

Tussen de Schapen verzendt over de hele wereld.  Verzendingen in Nederland kosten meestal 2- 3 dagen. Over de wereld kan het wel 14 dagen in beslag nemen.  

 

Betalingsmethoden

Tussen de Schapen biedt de volgende betaalmiddelen: 
- Ideal
- Bankoverschrijving