Online cursussen

Je kunt bij 'Tussen de Schapen' ook terecht voor online cursussen

Deze worden aangeboden via het platform Soofos. Hieronder een overzicht van de online cursussen, met direct een link naar de cursus toe. 

Art Journal Acrylverf en meer 

Een Art Journal bijhouden is gewoon hartstikke leuk om te doen. De meeste mensen zijn nogal met hun hoofd bezig, met kennis, al dan niet op de computer. Om dan jezelf te ontspannen en creatief te gaan uiten, is een heerlijke bezigheid. Je laat je dagelijkse beslommeringen even los en bent bezig met kleuren, vormen, gedachteloos, instinctief of naar aanleiding van een ontwerp. Het maakt niet uit, kies je eigen werkwijze, creatief bezig zijn is een vorm van je uiten en emoties verwerken. Hoe je dat kunt doen leer in je in deze cursus. Ik hoop dat jij het even leuk gaat vinden als dat ik het vind. Heel veel plezier.

Creatieve cursus Art Journal
Creatieve cursus Art Journal

Art Jounal Inkten en meer 

Een Art Journal maken, een soort kunstdagboek, is erg leuk om te doen. Je kunt met allerlei materialen werken. In deze beginnerscursus 2 wordt ingezoomd op het werken met Ecoline, inkt en brushpennen in combinatie met andere materialen en technieken.

Vervolg Art Journal en Mixed Media

Je werkt met modelingpasta, met stencils, gel en gesso. Met acrylverf, inkt, servetten en nog veel meer. Jij weet vast al hoe leuk het is om een Art Journal te maken en bij te houden. In deze cursus ontdek je verschillende technieken en mogelijkheden. Je merkt hoe heerlijk het is om bezig te zijn met kleuren en vormen, soms gedachteloos en instinctief een andere keer bewust gepland. Laat je dagelijkse beslommeringen even los met deze cursus.

Creatieve cursus Art Journal

Doodlen

Deze cursus is speciaal als je even niks te doen hebt en toch creatief bezig wilt zijn. Lekker leren doodlen! Have fun en ontwikkel je creativiteit. Erg leuk om te doen!