Workshop op maat

Misschien heb je iets te vieren, of een uitje dat speciaal moet worden. Je kunt bij ons terecht. Er is van alles te doen en te organiseren; 'Samen een tafel maken, een wandbord, een bank, een spiegel. Je kunt mozaïeken, likeuren maken, combinaties van workshops. Wat je kunt bedenken en met meerdere mensen tegelijk kunt doen.'

Kies je eigen programma, een uur, dagdeel of dag

Misschien heb je iets te vieren, of een uitje dat speciaal moet worden. Je kunt bij ons terecht. Er is van alles te doen en te organiseren; 'Samen een tafel maken, een wandbord, een bank, een spiegel. Je kunt mozaïeken, likeuren maken, combinaties van workshops. Wat je kunt bedenken en met meerdere mensen tegelijk kunt doen.'

Je kunt het combineren met een heerlijke lunch of een drankje en een hapje.

We bedenken een samen een programma zoals jij dat wilt, zo lang als jij het wil en tegen een betaalbare prijs. Vooral als je iets te vieren hebt en er een bijzondere dag van wilt maken. Zie voorbeelden hieronder. Wil jij dit ook? Neem contact op!  

Vrijgezellenfeestje

De bruid houdt van dieren, natuur en creatief zijn. Het is een verassing! Samen met de organisator Vivianne hebben we dit insectenhotel ontworpen en zo gemaakt dat dit met een groep van 9 te realiseren is. Samen met een wandeling en een lunch was de groep de hele dag onder de pannen. Bekijk de foto's

Moeder is 50

Samen met haar partner en twee grote zonen, kreeg een moeder een mozaïekworkshop om een tafel te maken voor haar verjaardag. Het ontwerp was van te voren gemaakt. Een prachtige levensboom met de elementen vuur water, lucht en aarde er in verwerkt.

Moeder is 70

Het was een verassing voor hun moeder. Drie dochters samen met hun mannen en kinderen kwamen iets heel speciaals mozaïeken. Iedere deelnemer maakte een hartje en moeder zelf een ster. Deze werden door de drie dochters in een tafel verwerkt met in het midden een levensboom. De anderen maakten nog onderzetters voor hunzelf. Samen met een heerlijke lunch waren ze de hele dag onder de pannen. En het resultaat was prachtig. Een dag om niet te vergeten!

Schoolproject

Voor het profielwerkstuk op school over Gaudi kwam een jongeman met zijn familie een middag mozaïeken. Hij maakte deze schitterende stier.

Creaclub Zuuk

De creaclub Zuuk bestaat uit een aantal vaste dames die één keer in de twee weken bij elkaar komen. Voor hun gemeenschapsruimte in de Zuukerschool wilden de dames graag een wandbord. Met vereende krachten is dit in één avond gerealiseerd.

Vader is 50

Samen met zijn vrouw en drie kinderen heeft deze vader een dienblad gekregen. Hij koos voor het motief van een Tjitjak in verband met zijn Indonesische roots.

Broers en zussendag

Maar liefst 10 broers en 1 zus van hetzelfde gezin met hun partners vieren 1 keer per jaar met een gezellig samenzijn. Dit keer kwamen ze bij Tussen de Schapen. De vrouwen hebben gemozaïekt en de mannen likeur gemaakt en een demonstratie over alcohol stoken gevolgd. Daarbij nog allerlei hapjes gemaakt. Een gezellige en jolige boel!

Vrijgezellenparty

14 dames hadden als verassing voor de aankomende bruid een middag mozaïeken. De aankomende bruid arriveerde toepasselijk in een blauwe overall. In groepjes werden delen gemozaïekt die samen een tafel werden. In de tafel was een deel van de trouwkaart verwerkt, de twee roodborstjes. Het was een geslaagde middag én een mooi resultaat. 

Impressies van workshops Op Maat