Laten maken

Het is bijzonder als je iets speciaals laat maken voor jezelf of iemand die je lief is. Met mozaïek kun je iets speciaals maken. Je kunt dit laten doen door ons. Je kunt het ook (gedeeltelijk) zelf doen, met begeleiding. We vinden het belangrijk dat dit bijzonder cadeau gerealiseerd wordt, overeenkomstig met jouw persoonlijke wensen.

Sieraad

 Je kunt sieraden laten maken van servies dat bijvoorbeeld van je ouders of je grootouders is geweest. Het voorbeeld hiernaast is gemaakt door een cursiste. Zij heeft een schoteltje van het servies van haar moeder verwerkt. 

Laten maken sieraden
Laten maken portret

Portret

Je kunt ook gemozaïekt portret, van een persoon of huisdier, laten maken. Hiernaast zie je een portret van mijn eigen huisdieren. Rechts is moeder Sara en links is haar dochter Silke. Het waren onze eerste twee honden en we zijn blij dat ze er op deze manier nog een beetje zijn. 

Monument

Je kunt ook kiezen voor een een gemozaïekt kunstwerk voor iemand die er niet meer is, voor op een graf, bij een urn of op een voor jou speciale plek. 

Als je dat wilt, zijn gezamenlijke gesprekken van te voren belangrijk. Verkennen hoe het beeld er uit moet komen te zien en het maken van schetsen. Wensen inventariseren over de te gebruiken materialen. Voor het leveren van speciale materialen, zoals glasplaten, wordt samengewerkt met diverse gerenommeerde bedrijven, gespecialiseerd in monumenten.

Op basis van dit gesprek wordt een prijsindicatie gemaakt en daarna een definitief ontwerp. De verschillende technieken, materialen en mogelijkheden voor de uitvoering worden besproken. Bijvoorbeeld of je het monument onder begeleiding wilt laten maken, of dat je een bijdrage wilt leveren of dat je het gehele monument samen met anderen wilt realiseren met begeleiding door ons. 

Laten maken monument