Kinderfeestje

Gepubliceerd op 23 april 2021 om 20:23

Ja natuurlijk, je legt je er bij neer, bij de coronaregels. Ze zijn er uiteindelijk om de pandemie af te wenden, om de mensen te beschermen tegen ziekte en tegen het risico van sterven. Leuk is anders. Het is wel kaal zonder de sociale contacten. Gelukkig is er internet, zijn er de sociale media en niet te vergeten de telefoon met whatsapp. Daar gaan de contacten gelukkig gewoon door.

Maar vandaag had ik toch echt een geluksmomentje. Vandaag kon ik een workshop geven aan zes kinderen van acht jaar. Het was een kinderfeestje voor Bente. Vorig jaar was het voor haar ook al niet door gegaan, dus dit jaar wilden haar ouders graag een feestje organiseren. Goed doorgepraat wat er kon, zoals welke regels er op de basisschool gelden. De buitenschoolse opvang mag ook weer. Dus het kinderfeestje kon doorgang vinden. Alles veilig. Geen Corona op de school, ik ben gevaccineerd en eergisteren getest en coronavrij.

Dan begin je met die meiden om ze lekker creatief aan de slag te laten gaan. Wat leuk die ingespannen gezichtjes, die inzet om iets moois te gaan maken. Heerlijk creatief bezig. De spanningsboog is niet zo lang. Dat wist ik van te voren. Het weer is mooi, dus tussendoor heerlijk naar buiten, door de wei rennen, de schapen voeren en verstoppertje spelen. Dan weer aan de slag om de spiegel af te maken.

workshops voor kinderen creatief

Een feestje! Voor de kinderen en zeker ook voor mij om dit te mogen doen. Na afloop samen met vader en moeder (op gepaste afstand) nog een biertje gedronken en gekeken hoe de kinderen zich buiten vermaakten. Nog even lekker ravotten! Van mij mag dit weer vaker. Maar vooral nu, omdat het, zo speciaal, de eerste keer is na hele lange tijd, is het wel extra genieten!! Zie ook kinderworkshops

Met dank aan Bente, Noah, Dorien, Nicky, Maaike, Sara, Sven en Sandra en Harold.